Om Blå Kors Genbrug

Formålet er at hjælpe mennesker!

Blå Kors Genbrug gør et stort frivilligt stykke arbejde med det formål, at støtte Blå Kors Danmarks hjælpearbejde blandt misbrugere og deres pårørende. Vi vil skabe nye muligheder for mennesker, hvis liv er ødelagt af alkohol og andre rusmidler.

Blå Kors Danmarks genbrugsbutikker har 2 hovedformål:

– At være et alkoholfrit arbejdsfællesskab, hvor der er plads til alle, der giver plads til andre. De fællesskaber, der opleves i genbrugsbutikkerne, er med til at give mange personer gode relationer, der gør livet værd at leve.

– At være med til at skabe økonomisk overskud til Blå Kors Danmark, således at mennesker, der er kommet i nød pga. alkohol, kan få den hjælp, som de har behov for.

BKG har mere end 50 genbrugsbutikker over hele landet fra Skagen i nord til Padborg i syd og fra Søndervig i vest til København i øst.

Derudover har vi også denne webshop, som sælger og sender mærkevarer: kvalitets tøj/sko/tasker, smykker samt Ting & Sager til hele Danmark – ja verden!

Find vores genbrugsbutikker på: www.blaakorsgenbrug.dk

Alle vores genbrugsbutikker drives af frivillige medarbejdere. Godt 2300 engagerede, frivillige medarbejdere har valgt at støtte op om vores genbrugsarbejde.

Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går direkte til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde.

Læs mere på www.blaakorsgenbrug.dk eller på www.blaakors.dk

Siden 1975 har genbrug været en aktivitet i Blå Kors Danmark. I de første mange år var det en lokal forankret aktivitet styret af lokale Blå Kors foreninger.

Blå Kors Genbrug (BKG) en driftsenhed, som organisatorisk, økonomisk og juridisk er en integreret del af Blå Kors Danmark.

Du er velkommen til at kontakte Anders Christensen, Chef Blå Kors Genbrug, på acn@blaakors.dk mobil 21122120  for yderligere oplysninger om vores genbrugsarbejde.

Når du handler ved Blå Kors genbrug, hjælper du mennesker!